Kako do nas?

Kako pridete do pregleda v naši ambulanti pred morebitno operacijo

Obravnava za storitve Kirurgije Bitenc se začne v specialistični ambulanti v Ljubljani. Naše koncesijske ordinacije imajo pogodbo z vsemi slovenskimi zdravstvenimi zavarovalnicami. Za obisk ambulantnega pregleda, endoskopske preiskave (gastroskopija) ali operativnega posega potrebujete napotnico, vso medicinsko dokumentacijo o vaši bolezni in kartico zdravstvenega zavarovanja.
V primeru, da se odločite za obisk v naši ambulanti, se lahko prej naročite po telefonu ali po pošti pošljete napotnico na naš naslov z obveznim pripisom vaše telefonske številke. O terminu pregleda vas bomo obvestili po telefonu. Po specialističnem pregledu boste prejeli izvid zdravnika specialista. Ta bo svetoval morebitne potrebne dodatne preiskave ali pa vam bo predlagal kirurško zdravljenje. Ob indikaciji za kirurško zdravljenje boste uvrščeni na seznam za sprejem v bolnišnico, o terminu vas bomo prav tako obvestili po telefonu. Prejeli boste tudi vsa ustrezna navodila. 

Kaj morate obvezno prinesti na pregled?
·       napotnico
·       kartico zdravstvenega zavarovanja
·       morebitne RTG slike
·       vso medicinsko dokumentacijo v zvezi z vašimi težavami

Ambulantna dejavnost - se nahaja v prostorih Zdravstvenega zavoda Zdravje, Vilharjev podhod 1, Ljubljana.

Kirurška dejavnost - se izvaja v bolnišnici Golnik, Golnik 36, 4204 Golnik, kjer se nahajajo prostori Kirurgije Bitenc. 

Pot do Kirurgije Bitenc:

Avtocesta Ljubljana-Jesenice: izhod Kranj-zahod. Od tu sledite smerokazom. Golnik leži ob cesti, ki pelje iz Kranja v Tržič, pod Kriško goro. Od Kranja je oddaljen 12 km, od Ljubljane 40 km. Ima redne avtobusne povezave in urejeno parkirišče za goste in bolnike. Dostop z vozilom do glavnega bolnišničnega vhoda je dovoljen le v primeru prevoza slabše gibljivega bolnika. Bolnikom, ki se pripeljejo z lastnim avtomobilom, je zagotovljeno parkirno mesto na osvetljenem parkirišču 100 metrov pred vhodom v bolnišnico.

Kako do nas
Za načrtovanje poti do Kirurgije Bitenc uporabite spletno mesto www.viamichelin.com

Oddaljenost od večjih mest:

  • Ljubljana–Kranj–Golnik 43km
  • Ljubljana–Brnik–Kranj–Golnik 47 km
  • Celje–Kranj–Golnik 102 km
  • Maribor–Celje–Kranj–Golnik 155 km
  • Novo Mesto–Ljubljana–Golnik 111 km
  • Nova Gorica–Ljubljana–Golnik 148 km
  • Koper–Ljubljana–Golnik 149 km