Splošne informacije

Najsodobneje opremljena operacijska dvorana v Sloveniji.

Leta 2007 smo v prostorih Klinike Golnik odprli tehnološko najsodobneje opremljeno operacijsko dvorano v Sloveniji. Odprta je bil z namenom, da bi bolnikom, ki potrebujejo zahtevne operacijske posege, omogočili najsodobnejše in najzahtevnejše storitve na področju torakalne kirurgije. Kirurgijo smo postopoma razširili na področja kirurgije trebušnih organov, nevrokirurgije, ortopedske, žilne in estetske kirurgije. Sodelujemo z vrhunsko usposobljenimi, izkušenimi in priznanimi kirurgi za vsako področje posebej.

Leta 2014 smo pridobili dve mednarodni akreditaciji za našo ustanovo: Healthcare Accreditation Standards of the American Accreditation Council in DNV  GL’S INTERNATIONAL ACCREDITATION PROGRAM FOR HOSPITALS. Obe akreditaciji potrjujeta, da bolnike v naši ustanovi obravnavamo v skladu s standardi, ki jim zagotavljajo  najvišjo možno varnost.

Zavedamo se, da je zaupanje v naše strokovnjake in njihova prijaznost ob potrebi po kirurškem zdravljenju ključnega pomena. Zavedamo se tudi, da je zdravje in s tem življenje enkratna in neprecenjljiva vrednota za vsakega posameznika. Zagotavljam vam, da se bomo tudi naprej trudili  za celovito odličnost.

Marko Bitenc, direktor

Najsodobnejša operacijska soba v sloveniji
Najsodobnejša operacijska soba v Sloveniji